Uniek concept met efficiënte vaste kosten

Bornia Betekenis.

Bornia is een oud Fries woord en betekend grensgebied. Bornia is ook een prachtig landgoed in de provincie Utrecht.

Bornia-factor, grensoverschrijdend en gericht op groei, resultaat en rendement.

Wat zou het fijn zijn als u een interim professional gevonden heeft die verstand van techniek koppelt aan commerciële expertise en dat tegen vooraf afgesproken vaste en efficiëntie kosten. Bornia is Mark Schmidt, eigenaar en oprichter, opgegroeid en opgeleid (hts) in techniek en commercie. Gedreven, analytisch, cijfermatig en strategisch sterk, een goed luistereraar en een effectieve communicator.

"het is mijn ambitie om de internationale ervaring opgedaan met verkoop, marketing en projectuitvoering in producten, totaaloplossingen, techniek, diensten en projectmanagement bij o.a Buderus, Tyco, Nofiq en Honeywell met u te delen. "Mijn" techniek is dus verworden van doel tot middel. Deze combinatie van techniek en commercie is de Bornia-factor en uniek".

Bornia-netwerk

En wat zou het fijn zijn als er ook een netwerk beschikbaar is indien er meer gevraagd wordt dan alleen advies. en dat advies leidt tot behoefte aan aanscherping van de organisatie en de communicatie op holding-, merken- en uitvoeringsniveau. Binnen het brede Bornia-netwerk kan desgewenst en projectmatig ook voorzien worden in de middelen en trainingen om de geadviseerde doelen te bereiken.